De Algemene Ledenvergadering (ALV) is het hoogste orgaan van de Lymevereniging. Zij bepaalt het beleid, benoemt en controleert het bestuur van de vereniging. De ALV komt ten minste 1 maal per jaar bijeen.

Het bestuur

Het bestuur geeft leiding aan de vereniging en heeft tot taak het beleid te realiseren. Zij bestaat uit minimaal 3 en maximaal 7 leden. Bestuursleden worden door de ALV benoemd voor een periode van 3 jaar en zijn 2 maal herbenoembaar. Alle bestuursleden zijn onafhankelijk en onbezoldigd. Wel worden gemaakte onkosten vergoed.

Vacature

Momenteel hebben wij 2 vacatures. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? En wilt u een steentje bijdragen aan de ontwikkelingen ziekte van Lyme en de Lymevereniging? Wellicht bent u dan degene, die we zoeken. Lees meer informatie over de functies.

Voorzitter:
Fred Verdult

eerste termijn.
20 jaar hiv en 8 jaar Lyme. Hiv-communicatieprojecten.

Secretaris:
Amber Davis

eerste termijn.
Bestuurskundige en gepromoveerd politicoloog, coach en chronisch chronisch Lyme-patiënt.

Penningmeester:
Erica Vrijmoet

eerste termijn.
Communicatie-deskundige, en kinder & jeugd counselor

Algemeen Bestuurslid:
Lidewij Boeken
Chronisch Lyme-patiënt

Algemeen Bestuurslid:
Angela Drenth
Sociaal agoog , chronisch Lyme-patiënt

Tijden: maandag van 19.00 - 21.30 uur en woensdag van 19.00 - 21.30 uur.