De Lymevereniging heeft informatiemateriaal ontwikkeld. Het materiaal is bedoeld voor iedereen die informatie zoekt over de ziekte van Lyme en het voorkomen ervan: huisartsen, apothekers, Patiënten Service Bureaus, scholen, bedrijven, instellingen, particulieren enzovoort.

Folders en posters zijn te bestellen via ons secretariaat bij Het Ondersteuningsburo in Amersfoort telefoon: 033-4450730 of via: voorlichting@lymevereniging.nl

Enkele folders zijn ook te downloaden:

Slim de natuur in

Ziekte van lyme en de gevolgen

Tekenpreventie bij minderjarigen

Tijden: ma. van 19.00u-22.00u, di.van 09.00-12.00u,