Door onze inzet hebben we de afgelopen jaren veel bereikt. Betere diagnose- en behandelbeleid waarbij de patiënt centraal staat, voorlichting en vergroten van de bekendheid van de ziekte van Lyme vormen de ingrediënten van de missie van de Lymevereniging. 

We verantwoorden graag hoe we werken. Elk jaar doen we dat in ons Jaarverslag en onze Jaarrekening. De impact van ons werk is zichtbaar en voelbaar. Onze vrijwilligers maken verschil voor veel patiënten. In 2014 konden we de in 2010 bij de Tweede Kamer ingediende Volkspetitie verzilveren in de vorm van een unaniem door de Tweede Kamer aangenomen motie waarvan de strekking vrij vertaald luidde: Er komt een Lyme Expertisecentrum en de patiëntenorganisaties dienen daar invloed op en in te hebben. De gesprekken daarover zijn volop gaande. Op initiatief van de Lymevereniging is door ZonMw een Lyme Onderzoeksagenda opgesteld.

Maar we zijn er nog lang niet. Ieders steun blijft van grote waarde om de strijd voor goede diagnose en behandeling van de ziekte van Lyme te winnen. We gaan vol vertrouwen door.

Jaarverslagen (PDF bestanden):

2017           Sociaal jaarverslag 2017                     Financieel jaarverslag 2017   

2016           Sociaal jaarverslag 2016                     Financieel jaarverslag 2016

2015           Sociaal jaarverslag 2015                     Financieel jaarverslag 2015

2014           Sociaal jaarverslag 2014                     Financieel jaarverslag 2014

Lymevereniging

De ziekte van Lyme kan iedereen overkomen. De laatste jaren wordt er een stijging van het aantal lymepatiënten gemeld. De lymevereniging staat voor je klaar!

Help ook mee in de strijd tegen de tekenziekten. Wat kan je doen? Doneer, word lid, of help als vrijwilliger. Zie alle mogelijkheden
op pagina Help mee.

lymevereniging
ANBI_FC ANBI_FC

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen,
meld je hier aan voor de nieuwsbrief.

Vragen over Lyme?

Bel 0900 2100022 (15 cent per minuut). Vanuit het buitenland 0031 85 3001025
Voor de tijden zie: Telefoondienst.