Door onze inzet hebben we de afgelopen jaren veel bereikt. Betere diagnose- en behandelbeleid waarbij de patiënt centraal staat, voorlichting en vergroten van de bekendheid van de ziekte van Lyme vormen de ingrediënten van de missie van de Lymevereniging.

We verantwoorden graag hoe we werken. Elk jaar doen we dat in ons Jaarverslag en onze Jaarrekening. De impact van ons werk is zichtbaar en voelbaar. Onze vrijwilligers maken verschil voor veel patiënten. In 2014 konden we de in 2010 bij de Tweede Kamer ingediende Volkspetitie verzilveren in de vorm van een unaniem door de Tweede Kamer aangenomen motie waarvan de strekking vrij vertaald luidde: Er komt een Lyme Expertisecentrum en de patiëntenorganisaties dienen daar invloed op en in te hebben. De gesprekken daarover zijn volop gaande. Op initiatief van de Lymevereniging is door ZonMw een Lyme Onderzoeksagenda opgesteld.

Maar we zijn er nog lang niet. Ieders steun blijft van grote waarde om de strijd voor goede diagnose en behandeling van de ziekte van Lyme te winnen. We gaan vol vertrouwen door.

Jaarverslagen (PDF bestanden):

2015           sociaal-jaarverslag-2015                      financieel-jaarverslag-2015

2014           sociaal-jaarverslag-2014                      financieel-jaarverslag-2014

Tijden: ma. van 19.00u-22.00u, di.van 09.00-12.00u,