In de verschillende regio’s in het land worden jaarlijks meerdere lotgenotencontacten georganiseerd. Ook zijn er de huiskamercontacten; kleine groepen die bij leden thuis samenkomen.

Geplande lotgenotenbijeenkomsten

De agenda biedt een overzicht van de ons bekende toekomstige activiteiten.

Jongerenwerkgroep

De Lymevereniging heeft ook een Jongerenwerkgroep. Deze is bedoeld om te helpen bij het samenbrengen van jongeren met de ziekte van Lyme. De Lymevereniging vindt het belangrijk dat juist voor deze doelgroep aparte activiteiten zijn. Juist omdat jongeren vaak toch andere problemen ondervinden door de ziekte en het anders benaderen dan wat oudere mensen. Er worden gedurende het jaar bijeenkomsten gepland en andere activiteiten georganiseerd voor jongeren van ongeveer 18-30 jaar oud. Voor vragen, tips en suggesties kan contact worden opgenomen met de jongerencoördinators van de Lymevereniging Jongerenwerkgroep:

Terry Snijder en Isabelle Smit: jongeren@lymevereniging.nl

De Jongerenwerkgroep van de Lymevereniging is ook te vinden op Facebook.

De eerstvolgende jongerenbijeenkomst is in Zwolle.

De bijeenkomst zal plaatsvinden op zaterdag 25 februari van 13.30-16.30 uur bij Urbana in Zwolle.

Gezellig met wat lymies in een ongedwongen sfeer kletsen met een hapje en een drankje!

Ken je of ben je iemand tussen ongeveer 18 en 35 jaar oud die hier interesse in heeft? Meld je dan nu aan!

Voor aanmelden graag mailen naar Terry en Isabelle op jongeren@lymevereniging.nl

Zet dan ook even naam, leeftijd, woonplaats en eventuele dieetwensen (in verband met hapjes) erbij.

Verslagen Lotgenotenbijeenkomsten

Verslag jongerenbijeenkomst juli 2015 te Eindhoven: Charlie Poortvliet

Verslag jongerenbijeenkomst december 2015 te Utrecht: Isabelle Smid & Terry Snijder

Tijden: ma. van 19.00u-22.00u, di.van 09.00-12.00u,