Een goede voorlichting over de ziekte van Lyme is zeer belangrijk. Niet iedereen is op de hoogte van de juiste informatie over de teek, de beet en de gevolgen. Daarom komen wij graag op beurzen en evenementen om voorlichting geven en ervoor zorgen dat veel mensen op de hoogte zijn. Bij uw organisatie komen we graag langs om een lezing te geven.  Deze lezingen kunnen in besloten kring (voor uw eigen vereniging) of openbaar plaatsvinden.

In vele delen van het land zijn onze voorlichters bereid te komen.
Geïnteresseerd? Vraag  aan via: voorlichting@lymevereniging.nl.
Of benader een contactpersoon in uw regio.

Regionaal Contact

Regio Noord (Groningen, Friesland,Drenthe): louis@hoydegard.nl
Regio Overijssel: mschoondermark@home.nl
Regio Noord-Brabant en Limburg: Leo.philipsen@lymevereniging.nl

Alle andere regio’s: voorlichting@lymevereniging.nl

Tijden: maandag van 19.00 - 21.30 uur, woensdag van 19.00 - 21.30 uur en vrijdag van 14.00 - 16.30 uur.