Veel van het werk van Lymevereniging wordt uitgevoerd door werkgroepen en commissies. Alle leden van de werkgroepen zijn actieve leden of sympathisanten. De werkgroepen staan onder leiding van de verschillende bestuursleden. Voor de werkgroepen is het bestuur op zoek naar uitbreiding. Als je belangstelling hebt of meer informatie wilt ontvangen, kijk dan op de pagina ‘Vrijwilliger worden’ op deze website.

Werkgroepen

Er zijn verschillende werkgroepen die allemaal een afzonderlijk onderdeel voor hun rekening nemen:

Voorlichting:

Regioteams die beurzen, lezingen en lotgenoten bijeenkomsten organiseren

Werkgroep Jongeren met Lyme

De telefonische informatiedienst