menu
Agenda

13 februari 2021 - Moedergroep voor Mantelzorgende Moeders - online

Moeders die een kind met lyme verzorgen zijn van harte welkom om deel te nemen aan de online Moetergroep voor Mantelzorgende Moeders. Moeders kunnen van alle leeftijden zijn, evenals de kinderen.

Op 13 februari komen we alweer voor de 8e keer bij elkaar. Dit keer online via ZOOM, vanwege de strenge maatregelen. Onze voorkeur blijft uitgaan naar een bijeenkomst in levende lijve. Maar voor nu is het fijn dat door ZOOM iedereen mee kan doen. Ook nieuwe moeders zijn van harte welkom. We hebben ons programma aangepast:

Datum: 13 februari
Aanvang: 11.00
Einde: 12.45
Thema: Vriendschappen

Opgave en informatie bij:
Joe Lie Ong
Email adres:
moedergroep1@lymevereniging.nl

Bijeenkomst

Iedere bijeenkomst heeft een thema. Zo is bijvoorbeeld het thema schuldgevoel eens langsgekomen. Dit keer is het thema vriendschappen. Hoe ga je hier mee om? Is er naast alles nog ruimte voor vriendschap? Is er begrip voor de situatie waarin je zit? Of juist niet?
Door naar elkaar te luisteren en ervaringen uit te wisselen kunnen we elkaar ondersteunen.

Wij willen een dag en een plek creëren waar moeders, in vertrouwen, kunnen bespreken waar zij behoefte aan hebben. Moeders houden vaak alle ballen in de lucht, maar kunnen zichzelf wel eens wegcijferen.

Wie zijn wij?

Wij, Annemiek en Joe Lie, zijn beiden mantelzorgende moeder voor een volwassen, thuiswonend kind. In de loop der jaren hebben we veel onbegrip ervaren op verschillende gebieden. Lyme is moeilijk te begrijpen omdat de gezondheid in golfbewegingen gaat. Doordat wij weinig steun hadden, leek het ons geweldig om een Moedergroep op te richten.

We hopen jullie te mogen ontmoeten!

Annemiek & Joe Lie