menu

Afstudeeronderzoek Bordspel IT TEEKS 2

Kirsten van Hoof

Afstudeeronderzoek Bordspel IT TEEKS 2

Kirsten (van Hoof), 26 jaar is afgestudeerd van de Hbo-opleiding International Lifestyle Studies. Dit heeft zij gedaan door haar afstudeeronderzoek te schrijven over de ziekte van Lyme en onbegrip. Kirsten lijdt zelf aan de ziekte van Lyme en wilde graag anderen helpen. Zo schrijft ze in het Lyme magazine: ‘Als Lifestyle Professional kan ik de bacterie niet uit de teek of uit de mens halen, maar ik kan wel de omstandigheden verzachten voor de mens (patiënt) en de omgeving.’

Verder zegt ze: ‘Ik zag kansen om chronische lymepatiënten en hun sociale omgeving nader tot elkaar te brengen en het isolement wat ontstaat door wederzijds onbegrip te verbreken. Ik heb een bordspel ontworpen genaamd; ‘IT TEEKS 2 – Serious Gaming’. Het doel van het spel is om meer kennis en informatie op te doen over de ziekte van Lyme en het aangaan van een eerlijk gesprek waardoor begrip toeneemt en het isolement afneemt”.

Wil jij meer weten over Kirsten’s onderzoek en/of haar artikel lezen? Klik dan hier én hier voor haar scriptie en lees het artikel in het magazine van december 2019!

Afstudeeronderzoek Bordspel IT TEEKS 2