menu

Zaterdag 30 september 2023 Bijeenkomst gespreksgroep ‘Mama’s en Papa’s (to be) online via ZOOM 

Heb jij vragen over het prille ouderschap met chronische lyme? Sluit dan 30 september aan bij de onlinebijeenkomst van de Gespreksgroep Mama’s en Papa’s (to be)  

Heb jijzelf Chronische Lyme en heb je vragen over de babytijd met Lyme? Vind je het lastig om je in te beelden hoe het is met een baby samen met jouw gezondheid? Heb je vragen over wat je praktisch moet regelen voor een baby? Of over het regelen van hulp? 

Zou je graag online face to face ervaringen hierover willen uitwisselen in een veilige omgeving met lotgenoten? Dan ben je van harte welkom op de volgende onlinebijeenkomst van de gespreksgroep Mama’s en Papa’s (to be) op 30 september. 

Op zaterdagmiddag 30 september is het thema ‘Van kraamweek tot dreumes’.  

De gespreksleiders en jonge moeders Doreen en Stefanie zullen hun ervaringen delen over deze periode. Daarna bespreken we jullie ingestuurde vragen. Waardevol en leerzaam, maar misschien ook confronterend. Er is alle ruimte voor je emoties. 

Ben jij hieraan toe? Heb jij behoefte aan een gesprek over de babytijd met chronische lyme? Meld je dan aan via onderstaand e-mailadres. 

Je ontvangt dan een korte vragenlijst en van tevoren de Zoomlink.  

Sluit je aan op 30 september? 

Wanneer: zaterdag 30 september van 14:00 uur tot 16:15 uur met een kwartier pauze tussendoor  

Waar: online via ZOOM  

Aanmelden: aangeborenlyme@lymevereniging.nl 

Lieve groeten,  

Stefanie & Doreen 

Heb je (chronische) lyme en ben je in verwachting? Heb je vragen over je zwangerschap en de eventuele gevolgen voor je baby doordat jij lymepatiënt bent? Geef je dan op voor de online bijeenkomst van de gespreksgroep 'Mama's en Papa's to be.'