menu

LEX 4e LYMETRAIL 2019

Op zaterdag 24 of 31 augustus 2019 wil Lex Fauser uit Nijmegen voor de vierde keer een zelf georganiseerde fietstocht houden, genaamd Lymetrail. Dit houdt in dat ze 85,4 km gaan fietsen rondom Nijmegen om geld te kunnen inzamelen voor betere onderzoeken en behandelingen voor lymepatiënten. Het is geen Tour de France etappe maar een gezelligheids-fietstocht.

Actueel

Wie is Lex:

“Ik ben Lex Fauser, 55 jaar oud en woon in Nijmegen. Ik heb onder andere zelf last van de ziekte van Lyme. Ik heb gemerkt dat in Nederland de ziekte van Lyme vaak wordt onderschat en dat de behandelingen ervoor helaas erg slecht zijn. Een van mijn grootse passies is fietsen en door middel van deze Lymetrail wil ik aandacht vragen voor dit probleem. Mijn eerste Lymetrail was in 2015 en ook dit jaar hoop ik weer dat het een groot succes wordt! Sinds kort ben ik ambassadeur van de Verenigde Naties (VN) en worden mijn Lymetrails ook hiervoor ingezet. Ik heb er ook dit jaar weer reuze veel zin in om mijn mooie Lymetrail-route te gaan fietsen, samen met zoveel mogelijk mede-fietsers!”

Gezocht:

Lex is dringend opzoek naar een enthousiasteling(en) die de bezemwagen functie kan/kunnen gaan vervullen. Dit houdt in dat 1 of 2 personen zoveel mogelijk de Lymetrail route mee rijden in een auto (met fietsenrek) of een busje (waar fietsen in kunnen), voor het geval hij of andere mede-fietsers uitvallen vanwege een blessure of een kapotte fiets. Vind je het leuk om deze belangrijke functie te vervullen, dan is Lex op zoek naar jou! En mede-fietsers zijn dus ook van harte welkom!

Voor meer informatie of aanmelding voor deze Lymetrail, kun je contact opnemen met Lex Fauser 0627423037 lex.fauser@gmail.com. Kijk ook voor meer informatie op de Facebookpagina: LYMETRAIL LEX. Bij interesse/vragen kun je hem ook een pb’tje sturen via Messenger.

Bekijk in onderstaande video het promo filmpje over Lex zijn Lymetrial in 2018!