Geef een donatie of word lid van de Lymevereniging. Ook wanneer de diagnose bij u nog niet gesteld is, maar u wel een vermoeden hebt van de ziekte van Lyme, bent u bij ons van harte welkom. 

Regulier lidmaatschap

Een lidmaatschap inclusief 3x per jaar het Lyme Magazine op de mat, kost € 26 per jaar. Meldt u zich later in het jaar aan, dan betaalt u uiteraard een gereduceerde prijs. Met uw steun kunnen wij ook uw belangen in de toekomst beter behartigen. Start hier uw inschrijving voor een Regulier lidmaatschap.

Lid voor het leven

Als u ‘lid voor het leven’ wilt worden, betaalt u eenmalig € 500,- euro en bent u lid voor de rest van uw leven. U kunt zich hier opgeven om lid voor het leven te worden.

Donaties

U kunt ons financieel ondersteunen. Uw gift is welkom op rekening NL21 INGB 00014 30 295 t.n.v. de Lymevereniging. Of u stort eenmalig uw gift via Ideal in onze webshop. De Lymevereniging heeft een ANBI-status, daardoor is uw gift fiscaal aftrekbaar.

Opzeggen

Uitschrijven als lid dient uiterlijk op 1 november te gebeuren, voorafgaand aan het jaar waarin het lidmaatschap beëindigd dient te worden. Indien u te laat bent met uitschrijven, dient u zich te wenden tot de ledenadminstratie via: ledenadministratie@lymevereniging.nl

Lymevereniging

De ziekte van Lyme kan iedereen overkomen. De laatste jaren wordt er een stijging van het aantal lymepatiënten gemeld. De lymevereniging staat voor je klaar!

Help ook mee in de strijd tegen de tekenziekten. Wat kan je doen? Doneer, word lid, of help als vrijwilliger. Zie alle mogelijkheden
op pagina Help mee.

lymevereniging
ANBI_FC ANBI_FC

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen,
meld je hier aan voor de nieuwsbrief.

Vragen over Lyme?

Bel 0900 2100022 (15 cent per minuut). Vanuit het buitenland 0031 85 3001025
Voor de tijden zie: Telefoondienst.