Geef een donatie of word lid van de Nederlandse Vereniging voor Lyme Patiënten. Kortweg: Lymevereniging. Ook wanneer de diagnose bij u nog niet gesteld is, maar u wel een vermoeden hebt van de ziekte van Lyme, bent u bij ons van harte welkom. 

Donaties

U kunt ons financieel ondersteunen. Uw gift is welkom op rekening NL 49 INGB 0003 5043 30 t.n.v. de Lymevereniging. Of u stort eenmalig uw gift via Ideal in onze webshop. De Lymevereniging heeft een ANBI-status, daardoor is uw gift fiscaal aftrekbaar.

Regulier lidmaatschap

Een lidmaatschap inclusief 4x per jaar het Lyme Magazine op de mat, kost € 25 per jaar. Meldt u zich later in het jaar aan, dan betaalt u uiteraard een gereduceerde prijs. Met uw steun kunnen wij ook uw belangen in de toekomst beter behartigen. Start hier uw inschrijving voor een Regulier lidmaatschap.

Lid voor het leven

Om lid voor het leven te worden van de vereniging maakt u met vermelding van ‘Lid voor het Leven’ eenmalig een gift over van € 500 (bankrekening NL49 INGB 0003 5043 30). Of u stort eenmalig uw gift via Ideal in onze webshop. Met uw gift is de Lymevereniging in staat versneld initiatieven te nemen. In elk Lyme Magazine vermelden we of zich nieuwe ‘leden voor het leven’ hebben aangediend.

Opzeggen

Uitschrijven als lid dient uiterlijk op 1 november te gebeuren, voorafgaand aan het jaar waarin het lidmaatschap beëindigd dient te worden. Indien u te laat bent met uitschrijven, dient u zich te wenden tot de secretaris van de vereniging via ledenadministratie@lymevereniging.nl

Lymevereniging

De ziekte van Lyme kan iedereen overkomen. De laatste jaren wordt er een stijging van het aantal lymepatiënten gemeld. De lymevereniging staat voor je klaar!

Help ook mee in de strijd tegen de tekenziekten. Wat kan je doen? Doneer, word lid, of help als vrijwilliger. Zie alle mogelijkheden
op pagina Help mee.

nvlp_logostko_fc2
ANBI_FC

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen,
meld je hier aan voor de nieuwsbrief.

Vragen over Lyme?

Bel 0900-2100022 (15 cent per minuut)
Tijden: ma. van 19.00u-21.30u, di.van 10.00-12.30u,
wo. van 19.00-21.30u, vrij. van 14.00u-16.30u