menu
Write for Lyme

Meer dan 1500 kaarten geschreven voor lymepatiënten met de kaartenactie Write for Lyme

In het nieuwe jaar hebben we met de kaartenactie ‘Write for Lyme’ maar liefst 52 lymepatiënten kunnen verrassen met een pakket met daarin allemaal lieve, bemoedigende en hartverwarmende kaarten. Er zijn in totaal meer dan 1500 kaarten geschreven door mensen uit heel Nederland, en zelfs daarbuiten.

Eind 2022 zijn veel mensen druk bezig geweest met het schrijven van kaarten. Deze kaarten schreven zij voor de lymepatiënten die door iemand in hun omgeving waren opgegeven voor de verrassings-kaartenactie.

De reacties die we hebben mogen ontvangen van de verraste lymepatiënten zijn ontroerend. Lymepatiënten zijn enorm dankbaar dat andere mensen al deze lieve kaarten voor hen geschreven hebben. Het geeft ze licht in moeilijke dagen, en een bemoedigende start van het nieuwe jaar.

We willen alle schrijvers en vrijwilligers hartelijk bedanken die zich hebben ingezet voor ‘Write for Lyme’ en het tot een succesvolle nieuwsjaarseditie hebben gemaakt.

Heb je deze keer niet mee kunnen schrijven? Of geef je voor een volgende editie graag een lymepatiënt op die dit keer niets ontvangen heeft? Niet getreurd, er komt zeker nog een editie!

Meer dan 1500 kaarten geschreven voor lymepatiënten met de kaartenactie Write for Lyme