menu
Actueel

9 oktober 2021 – Moedergroep voor Mantelzorgende Moeders

Moeders die een kind met lyme verzorgen zijn van harte welkom bij onze Moedergroep. Moeders kunnen van alle leeftijden zijn, net als hun kinderen.

Op 9 oktober komen we voor de 11e keer bij elkaar. Hopelijk dit keer in levende lijve in Haarlem of Amsterdam. Ook nieuwe moeders zijn van harte welkom!

Datum: 9 oktober 2021
Aanvang: 10.45
Thema: Slachtofferschap in relatie tot lyme.
Opgave en informatie bij: Joe Lie Ong
E-mailadres: moedergroep1@lymevereniging.nl

Alt =

Iedere bijeenkomst heeft een thema, en een creatieve activiteit. Zo is het thema vriendschappen al eens langs gekomen.

Dit keer zal het thema slachtofferschap in relatie tot lyme zijn. Voel je je slachtoffer en hoe ga je daar mee om? Dat kan voor ieder van ons heel verschillend zijn. Door naar elkaar te luisteren en ervaringen uit te wisselen, kunnen we elkaar ondersteunen. We vragen iedere deelneemster een gedichtje of quote mee te brengen dat/die betrekking heeft op het onderwerp. Hierdoor kunnen we ook weer kracht en inspiratie krijgen.

Wij willen een dag en een plek creëren waar moeders, in vertrouwen, kunnen bespreken waar zij behoefte aan hebben. Moeders houden vaak alle ballen in de lucht, maar kunnen zichzelf wel eens wegcijferen.

Wie zijn wij
Wij, Annemiek en Joe Lie zijn beiden Mantelzorgende Moeder voor een volwassen thuiswonend kind. In de loop der jaren hebben we veel onbegrip ervaren op verschillende gebieden. Lyme is moeilijk te begrijpen omdat de gezondheid in golfbewegingen gaat. Doordat wij weinig steun hadden leek het ons heel fijn om een Moedergroep op te richten.

We hopen jullie van harte te ontmoeten!

Annemiek en Joe Lie

Volgende data:
11 december 2021
12 maart 2022
25 juni  2022