menu

Moedergroep voor Mantelzorgende Moeders 11 maart 2023

Een groep voor alle moeders die een kind met lyme verzorgen

Op 11 maart komen we alweer voor de 17e keer bij elkaar om onze ervaringen te delen. We willen een dag en een plek creëren, waar moeders die zorgdragen voor een kind met lyme, energie van krijgen. Ook het ‘dagje voor jezelf’ is heel fijn. We worden die dag met catering verzorgd.

Informatie
Datum: 11 maart 2023
Tijd: 10:45 – 15:15
Plaats: Haarlem
Aanmelden bij: moedergroep1@lymevereniging.nl

Thema
Al onze bijeenkomsten hebben een thema. Dit keer zal het thema ‘’Hoe breken we de medische muur af’’ zijn, omdat we allemaal veel nare ervaringen hebben met de medische wereld.
Iedere moedergroep beginnen we met een activiteit die in het teken staat van het thema.
Zo had de laatste bijeenkomst als thema: ‘Hoe kom je uit een neerwaartse spiraal?’ (Als je uitgeput bent). Voor de activiteit, had iedereen een voorwerp met een spiraal meegenomen. Het was bijzonder om te merken dat voor de een de spiraal van een schelp inspirerend was en voor de ander deed het juist denken aan een dood schelpdier.

Wie ben ik
Ik ben moeder van een 32-jarige lymepatiënt. In de loop der jaren hebben we veel onbegrip ondervonden, in de medische wereld maar ook daarbuiten.
Het leek me daarom heel fijn om een groep op te richten waar moeders elkaar kunnen ontmoeten en elkaar kunnen steunen. Deze groep bestaat sinds maart 2019!
Zelf ben ik opgeleid als therapeut en musicus.

We hopen je te mogen verwelkomen!

Hartelijke groet

Joe Lie Ong

 

 

Moedergroep voor Mantelzorgende Moeders: Een groep voor alle moeders die een kind met lyme verzorgen