menu

Zaterdag 25 november 2023 – Moedergroep voor Mantelzorgende Moeders

Zaterdag 25 november zijn alle moeders die een kind met lyme verzorgen van harte welkom om deel te nemen aan de Moedergroep voor Mantelzorgende Moeders.

Info: 
Wanneer: 25 november
Tijd: 10.45 -15.00 
Waar: Haarlem 
Aanmelden: moedergroep1@lymevereniging.nl  
 
Thema: 
Iedere bijeenkomst heeft een thema. Op 25 november wisselen we van gedachten over het volgende thema: Je kind (ongeacht de leeftijd) is wisselend afhankelijk van je. Hoe ga je daarmee om? De activiteit is nog een verrassing. 
 
Op 23 september kwamen we voor de 19e keer bij elkaar. We bespraken o.a: Hoe ervaar je het, als jouw kind niet in het plaatje past? Sommigen van ons voelen boosheid over het onbegrip van: artsen, familie , leerkrachten en kennisen. Anderen trekken zich er niets meer van aan. 
 
We willen een dag en een plek creëren waar moeders energie van krijgen, herkenning vinden en ervaringen kunnen uitwisselen. We worden die dag verzorgd met catering. Heerlijk een dag niet zorgen! 
 
Wie ben ik? 
Ik ben moeder van een lymepatiënt van 33 jaar. In de loop der jaren hebben we erg veel onbegrip en weinig steun ondervonden. 
Het leek me geweldig om een groep op te richten waar moeders steun bij elkaar kunnen vinden. Deze groep bestaat sinds Maart 2019. Mijn opleiding van 4 jaar tot therapeut is hiervoor ook een inspiratie. 
De Lymevereniging ondersteunt ons, daarvoor zijn we heel erg dankbaar! 
 
 
Hartelijke groet, 
 
Joe Lie Ong