Nieuwe website, nieuwe redactie!

Bij een nieuwe website hoort een nieuwe redactie. Wij hebben gekozen voor de naam Mediaredactie om de integratie met alle social media te versterken, dus ook met Facebook en Twitter. Alle nieuwsfeiten en informatie betreffende de ziekte van Lyme moeten overal op internet beschikbaar kunnen zijn.

In onze Mediaredactie is nog plaats voor enkele enthousiaste en creatieve mensen om mee te denken en mee te sturen om de kwaliteit en omvang van onze aanwezigheid op social media te versterken.

Doe mee!

Interesse? Neem contact op met ons door een e-mail te sturen naar mediaredactie@lymevereniging.nl

Tijden: maandag van 19.00 - 21.30 uur en woensdag van 19.00 - 21.30 uur.