U kunt bij ons een handige Tekenverwijderkaart met loep bestellen, zodat zelfs de kleinste teek goed bekeken kan worden. De kaart heeft de grootte van een bankpas en is daardoor makkelijk in uw portemonnee mee te nemen.

U kunt de Tekenkaart bestellen in onze webshop

Tekenkaart

De Tekenkaart is een praktisch hulpmiddel bij de verwijdering van teken. Anders dan de traditionele tekentang is de mogelijkheid om de teek samen te knijpen of te verdrukken niet aanwezig.

De tekenkaart zorgt er verder voor dat het besmette bloed van de teek niet terug vloeit in het slachtoffer. De kaart heeft ook een inkeping om nimfen en wespenangels te verwijderen.
Tevens kan de tekenkaart ook bij huisdieren worden gebruikt.

Deze kaart is voor € 5 per stuk en een minimale afname van twee kaarten, excl. verzendkosten, te bestellen. De Lymevereniging rekent geen BTW. Met uw bestelling steunt u ook de Lymevereniging!

Voor meer informatie over de Tekenkaart kunt u terecht bij: voorlichting@lymevereniging.nl

Tijden: maandag van 19.00 - 21.30 uur, woensdag van 19.00 - 21.30 uur en vrijdag van 14.00 - 16.30 uur.