menu
Anniek Reijmer

Mijn rauwe en emotionele gedachten heb ik verwerkt in een boek

Hoi lieve allemaal, ik ben Anniek Reijmer en voel me vereerd dat ik een steentje mag bijdragen aan dit mooie event.

Allereerst hoop ik dat het voor iedereen een hele fijne dag wordt. Een dag vol ontspanning, herkenning, erkenning, plezier en misschien ook nog wel wat meer kennis dankzij de informatie die er gedeeld wordt!

Ernstig ziek

Ik zal jullie een stukje meenemen in mijn verhaal.
Als ik 19 ben, word ik heel erg ziek. Niemand snapt wat er aan de hand is. Als jaren later wordt ontdekt dat ik de ziekte van Lyme heb, is mijn zenuwstelsel al aangetast en helpt antibiotica niet meer. Op mijn 25ste lig ik de hele dag in een donkere, stille kamer, nauwelijks meer in staat om te bewegen of te praten. Ik ben op. Er is nog maar weinig hoop voor mij en we besluiten naar Amerika te gaan. Dan begint er een wonder dat nog altijd voortduurt.

Boek en documentaire 

In de tijd dat ik ziek was, mijn verhaal kwijt moest maar niet kon praten heb ik zo goed en kwaad als het kon, van me afgeschreven in notities. Deze rauwe en emotionele gedachten heb ik verwerkt in een boek. Het is een aangrijpend verhaal geworden waarin ik beschrijf hoe ik de meest intense jaren van mijn leven heb beleefd, wat er allemaal is gebeurd en hoe ik daarmee om ben gegaan.

Ik hoop je een beetje liefde van mij te kunnen geven en je te inspireren.

Op deze mooie dag zal mijn documentaire worden getoond, zodat je al een beetje een kijkje in mijn leven krijgt. Na de documentaire volgt er een interview over o.a. mijn nieuwe boek ‘Wonder’ (dat ik hier nog zit) dat eind april uitkomt, zodat jullie nog meer over mij te weten komen! Mijn boek én kookboek (ja;) ik heb ook nog een kookboek geschreven met recepten die vrij zijn van gluten, zuivel en geraffineerde suikers) zijn beide te winnen tijdens het event!

Ohja! Ook leuk om te vertellen: in het Lyme Magazine van april staat een interview met mij. Daarin neem ik jullie ook al een stukje mee in mijn verhaal.

Ik kijk uit naar het event, ben zo benieuwd wat er allemaal te doen is, hoe de sfeer is, wie er allemaal gaan zijn… Heel erg leuk!! Ik heb er zin in! Zie ik jullie daar?

Tot dan!

Liefs Anniek

Alt=

Meld je hier aan voor het Lyme+ Community Evenement

Kom jij ook naar het Lyme+ Community Evenement? Meld je dan gratis aan!